Hudföryngring genom microneedling

Behandla ärr,bristningar, acne, pigmenteringar & spänstfattig hud

Microneedling som behandling stimulerar huden på alla nivåer genom att huden piercas med tunna sterila nålar som skapar microkanaler. Denna ofarliga behandling stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs. Din hud är efter en behandling mycket mottaglig för olika ingredienser som t ex hyaluronsyra, detta gör att behandlingen med fördel kan kombineras med serum eller hyaluronsyremasker. Behandlingen kan göras med olika intensitet och därmed varierande resultat. Om du däremot vill behandla rynkor, acneärr och pigmenteringar så kan behandlingen enkelt göras mer djupgående. Vid önskemål läggs en bedövningssalva på huden före behandling. För bästa resultat rekommenderas en kur om 3 behandlingar med 2-4 veckor emellan.INDIKATIONER


-Åldrad och spänstfattig hud

-Fina linjer och rynkor

-Huduppstramning- och föryngring

-Stora porer

-Kirurgiska ärr

-Milier och pormaskar

-Pigmenteringar

-Ärr (acne ärr, kirurgi och brännskador)


PRIS MICRONEEDLING


      - ANSIKTE, HALS, DEKOLLETAGE        2500:-

      - ANSIKTE                                               1800:-

      - KINDER                                                 1500:-

      - HÄNDER                                               1500:-

      - ÖVRIGA OMRÅDEN​                   HEL BEHANDLING INNEFATTAR

3-5 BEHANDLINGAR MED 2-3 VECKORS MELLANRUM. VI REKOMENDERAR DÄREFTER EN UPPFÖLJANDE BEHANDLING EFTER 6 MÅNADER FÖR ATT BIBEHÅLLA RESULTATET.


FILORGA MASK MED NCTF-SERUM, VITAMINER OCH HYALOURONSYRA INGÅR EFTER BEHANDLING.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL

Microneedling-behandling ökar hudens produktion av kollagen. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion och kemisk peeling.

Med en unik vertikal teknik gör den mindre skada i överhuden än traditionella microneedling rollers, varför smärta och obehag minskar. Den automatiskt vibrerande funktionen med flera sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i huden per sekund. Detta säkerställer effektivt upptag av behandlingspreparat och en kollagenstimulerande effekt djupt ner i huden.

   

     Behandlingstid

- 30-60 minuter

- Antal behandlingar 3-4

 

               Biverkningar                    

Övergående svullnad, rodnad, klåda
Vi erbjuder räntefri avbetalning i samarbete med Medical Finace