Dubbelhaka - Överskottsfett

Vad är Belkyra?


Belkyra är ett läkemedel som är godkänt för behandling av dubbelhaka/överskottsfett.  Den verksamma substansen är deoxicholsyra som injiceras några millimeter in i fettet under huden. Finns det några biverkningar?

Man kan få små blåmärken första dagarna, det är också normalt med måttlig till kraftig svullnad första veckan och därefter en övergående fasthet i behandlingsområdet. Svullnaden är önskvärd då man ser att behandlingen är effektfull. Biverkningar som milda känselbortfall i området är övergående under första dagarna.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL

Före behandlingen märker man ut behandlingsområdet med en mall som appliceras på huden, antal prickar är beror på patientens unika förutsättningar (se bild till hö). Själva behandlingen tar bara någon minut och innebär 15-25 små stick. Behandlingen kan kännas av mot slutet och det kan lindras med bedövning ellerkylpåse mot området.Hur många behandlingar behövs?

Studier har visat på 1-4 men, vanligast 2 st med 6-8 veckors mellanrum. Effekten av behandlingen börjar man märka efter ett par veckor.
PRIS BELKYRA

1:a behandling 9000:-

2:a behandling 9000:-

3:e behandling 9000:-Vi erbjuder räntefri avbetalning i samarbete med Medical Finace